San Antonio Spurs galibiyet serisini 7'ye çıkardı

Düzenleyen:
San Antonio Spurs galibiyet serisini 7'ye çıkardı

SPOR Haberleri

San Antonio Spurs, Boston Celtics deplasmanında kazanarak galibiyet serisini 7 maça çıkardı.

NBA'de Boston Celtics ile San Antonio Spurs karşı karşıya geldi. TD Garden'da oynanan mücadeleyi konuk ekip San Antonio Spurs, 109-103'lük skorla kazandı.

Dengeli başlayan maçta Boston Celtics, 4. dakikadan sonra farkı açmaya başaldı. 24-10 ile 14 sayıya kadar çıkan farkı Spurs, 2. çeyreğin bitimine 4 dakika kala 1'e kadar indirdi. Devre sonuna doğru Thomas, Horford ve Crowder ile gelen basketler sonrası Celtics, üstünlüğünü devam ettirdi.

3. çeyrek başında Tony Parker ile üstüste gelen basketler Spurs'ü öne geçirdi. Karşılıklı basketlerle devam eden bu çeyrek 75-74 Spurs üstünlüğüyle geçti. Spurs, son periyotta üstünlğü hiç kaptırmadı ama fark 5-6 sayı bandında gidip, geldi. Celtics'in son bölümdeki çabası yetmedi ve konuk ekip 6 sayı farkla kazandı.

San Antonio Spurs'te Kawhi Leonard, 25 sayı, 10 ribaunt ile maçın yıldızı oldu. Patty Mills kenardan gelerek 19 sayı, David Lee 15 sayı ve 12 ribaunt, Davis Bertans 15 sayı, Danny Green 11 sayı ve 7 ribaunt, LaMarcus Aldridge ise 10 sayı ile oynadı.

Boston Celtics'te Isaiah Thomas 24 sayı ile en skorer isim oldu. Avery Bradley 19 sayı ve 8 ribaunt, Jae Crowder 18 sayı ve 5 asist, Al Horford 12 sayı ve 10 ribaunt, Marcus Smart ise kenardan gelerek 9 sayı ve 10 asist ile mücadele etti.

Boston Celtics, bu sonuçla birlikte 16. maçında 7. mağlubiyetini aldı. San Antonio Spurs ise galibiyet serisini 7 maça çıkardı ve 15. maçında 12. galibiyetini elde etti. Spurs'ün deplasman turnesi, Washington'da devam edecek. Boston Celtics ise Miami Heat deplasmanında galibiyet arayacak.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...