Koltuk kavgası

Düzenleyen:
Koltuk kavgası

SPOR Haberleri

Bir tarafta Avrupa Kupası yorgunu ama aynı zamanda morallisi (3-0’dan 3-3 yapması) Beşiktaş, diğer tarafta ise Süper Lig’in efesi Medipol Başakşehir.

Biri zirvede, diğeri yakın takipte. Fark 2 puan. Başakşehir zorlu Beşiktaş deplasmanında koltuğunu koruma hatta rakibin yorgunluğunu da hesaba katıp kazanarak farkı açma düşüncesinde. Siyah-beyazlılar ise hem iç saha yenilmezliğini, hem ligdeki namağlup unvanı devam ettirme hem de lider olma planı içerisinde. Kara Kartal’da sakatlığa bağlı zorunlu değişimler olacak. Rhodolfo ve Tosic’in sakatlığında stoperde Marcelo ve Atınç oynayacak. Sağ bekte Beck ve sol bekte Adriano’yu düşünen Güneş, ön liberoda Atiba’nın yanında bu kez Gökhan İnler’e forma vermeyi hesaplıyor. Hücum bölgesinde ise Quaresma, Oğuzhan, Cenk Tosun ve Aboubakar düşünülüyor. Bu arada Marcelo, Quaresma ve Atiba kart görmesi halinde Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşüyor. 

QUERASMA değerini AÇIKLADI: 100 milyon Euro

Ricardo Quaresma, Beşiktaş’ta şu aralar çok önemli işlere imza atıyor. 33 yaşındaki isim Portekiz Gazetesi Abola’ya yaptığı açıklamada sözleşmesi konusunda “Son yılım. Burada çok mutluyum ve evimde hissediyorum. Neler olacağını göreceğiz. Umarım yeni bir sözleşme yaparız. Bunun üzerine görüşüyoruz. Futbolda her şey mümkün” dedi. Ancak şunu da belirtelim, sözleşmesinde 30 maça çıktığı takdirde mukavelesi otomatik olarak uzuyor. Şu anda 16 maçı gördü. Açıklamalarına devam eden Quaresma şu sıralar bir çok futbolcuya 60-70 milyon avro fiyat biçildiğini de hatırlatarak “Hayatı zamanla öğreniyorsunuz. Bazen kendi kendime düşünüyorum. Geçmişte bu futbolu oynasaydım 100 milyon avro ederdim” ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...