Hayat öpücüğü

Düzenleyen:
Hayat öpücüğü

SPOR Haberleri

TT Arena’da Hamza Hamzaoğlu’nun takımını yıkan gollerde Yasin, Sneijder ve Eren’in imzası vardı. Galatasaray derbi yarasını sarıp nefes aldı

Burhan CAN TERZİ

Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapsa da, son 4 maçta alınan 3 mağlubiyetle krize giren Galatasaray, TT Arena’da Bursaspor’u ağırladı. Sarı-kırmızılılar ilk düdüğün ardından kısa sürede Bursa’ya karşı oyun hakimiyetini ele aldı. 9’da rakip yarı sahanın orta bölgesinde faul kazanan Cimbom gole çok yaklaştı. Sneijder ortaladı, kaleci sektirdi. Hakan Balta, önünde kalan topu kaleyi gönderemedi. Bursa ise ani ataklarla G.Saray kalesini zorluyordu. Bu çıkışlardan birinde yeşil-beyazlılar golü buldu. 14’te Deniz topu, ceza saha üstündeki Batalla ile buluşturdu. Klas oyuncu aradan Kubilay’ı gördü. Genç yıldız düzgün vuruşla topu ağlara yolladı: 0-1. 16’da Bruma’nın soldan sağa çekip yaptığı vuruş ceza sahası içinde bulunan Kubilay’ın eline çarptı fakat hakem oyunu devam ettirdi. 
G.Saray bir an önce beraberlik golünü ararken Yasin ile Bruma kanat değiştirdi. 32’de soldan içe kat eden Yasin, Sneijder ile oynadı. Hollandalı Podolski’ye aktardı. Alman yıldız tekrar araya kaçan Yasin’e bıraktı. Yasin ters köşeye harika vurdu: 1-1. İkinci yarıya G.Saray daha da arzulu başladı. Cimbom kaleyi tam karşıdan gören fakat ceza yayının bir hayli uzağından kalan noktadan frikik kazandı. 55’te topun aşına geçen Sneijder hari ka vurdu ve kalecinin solundan topu ağlara gönderdi: 2-1. 62’de Sneijder, 68’de Bruma kaleciye takıldı. 70’te Bruma ortaladı Sneijder kafasıyla aşırdı top az farklı dışarı çıktı. 90’da Eren son sözü söyledi. Cimbom 3 puanı 3 golle aldı ve krize şimdilik nokta koydu.

GOL ATAN YASİN ÖZTEKİN’DEN Şampiyonluk sözü

Son dönemde futbolundan çok disiplinsizliği ve kadro dışı kalmasıyla gündeme gelen Yasin Öztekin, 6 maç sonra golle tanıştı. Maç sonu duygu ve düşüncelerini anlattı: Oynadığımda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. İlk 7 haftada oynadım. Bazı kararlar var. Hocanın kararları oluyor (kadro dışı). 2-3 hafta oynamadım ama elimden geleni sergiliyorum. Fenerbahçe karşısında istediğimiz gibi oynamadık. Biz şampiyonluğa inanıyoruz. İnandığımızda her takımı yenebiliriz.”

GOL ATAN EREN DERDİYOK: Asla pes etmem

Sezona müthiş başlayan ilk 5 hafta 5 golü olan sonrasında duraklama dönemine giren Eren Derdiyok, Bursa maçında sonradan oyuna girdi ve son anda ağları havalandırdı. Duygu ve düşüncelerini anlattı: “Takım adına çok mutluyum. Sonradan oyuna girip katkı sağlamak güzel bir duydu. İlk haftalar gol atıp sonra hedefler koyuyorsunuz. Boş geçince ‘ben niye katkı sağlayamıyorum’ diye düşünüyorsunuz. Bunlar etkileyici şeyler ama ben asla pes etmiyorum”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...