Kaptanın rekoru

Düzenleyen:
Kaptanın rekoru

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın kaptanı 105 pasta 96 isabet sağladı yüzde 91’lik yüzdeyse kendi adına sezon rekorunu kırdı

Sarı-kırmızılı takımda geçen haftanın olay adamı kaptan Selçuk İnan’dı… Fenerbahçe derbisinde oyuna alınmaması olay olmuş sonrasında kadro dışı kalması, başkanla zirve, basın toplantısında “problem yok” açıklaması konuşulmuş ve dün Riekerink’in nasıl bir tercih yapacağı merak edilmişti. Hollandalı hoca, Selçuk İnan’ı ilk 11’de oynattı. Ve o Selçuk bu sezon Süper Lig’de en fazla isabet sağladığı maçı oynadı. 105 pasta 96 isabet sağladı ve yüzde 91’lik bir değer yakaladı. Şunu da belirtelim; Selçuk İnan’ın maçtaki en büyük hatası Bursaspor’un golünde topu kaptıran isim olmasıydı. Sadece 1 şut atan ve isabet sağlayaman kaptan bir diğer artısı ise 4 top kampa girişiminin 3’ünde başarılı olmasıydı.

‘Bana inansınlar’
Fenerbahçe derbisinde ligde ilk defa Galatasaray formasını giyen Serdar Aziz burnundaki kırığa rağmen dün de 11’deydi. Maç sonu şunları söyledi: “Fenerbahçe maçında iyi oynamadık. Uzun süre oynamadığım için hata yaptım. Taraftarımız ve kulübümüz bana inansın. Daha iyi olacağım.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...