Kazada yaralanan kadınlar ambulansla hastaneye götürülürken...

Düzenleyen:
Kazada yaralanan kadınlar ambulansla hastaneye götürülürken...

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde önce bariyerlere ardından da kamyonete çarpan otomobil takla attı. Otomobilden çıkarılan hafif yaralı 2 kadın hastaneye götürülmek üzere konuldukları ambulanstan 'tedavi görmek istemiyoruz' diyerek indi.

Kaza, saat 10.30 sıralarında, TEM otoyolu Hereke mevkiinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden ve iki kadının bulunduğu 54 E 4378 plakalı otomobil sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi  sonucu önce bariyerlere ardından da Timur Selamet yönetimindeki 34 JZ 2342 plakalı kapalı kasa kamyonete çarptı. Kazada otomobil ters dönerken, kamyonet ise yan yattı, yol ulaşıma kapandı. Kaza yerine gelen polis ve 112 Acil ekipleri kazada ters dönen otomobilde hafif yaralanan 2 kadın ile kamyonet sürücüsü Timur Selamet ambulansa alınarak ilk müdahale yapıldı. Ambulans yaralıları hastaneye götürmek üzere yola çıkarken, durumlarının iyi olduğunu ve tedavi görmek istemedikleri söyleyen kadınlar ambulanstan indi. Kamyonet sürücüsü ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
TEM otoyolunun İstanbul yönü kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapandı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...