Aysal Terim'i kendine bağladı

Aysal Terim'i kendine bağladı

SPOR Haberleri

Ünal Aysal, yeni yönetimde Dürüst ve Albayrak'a yer vermedi. Futbol şubesini kaldıracağını söyleyen Aysal, 'Hocanın direkt bana ulaşmasını istiyorum' dedi.

G.Saray'da 22 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongreye tek aday olarak giren Başkan Ünal Aysal, yeni yönetimini açıkladı. Beklendiği gibi Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'a yeni yönetimde yer vermeyen Aysal, bunun sebebini yorgunluk ve "Hocayla benim aramda böyle bir aracı kurum olmasına gerek yok" diye açıkladı. GS TV'de "Seçime Doğru" programına katılan Aysal şunları söyledi: "Yönetimde fikir ayrılıkları oldu. Bazı arkadaşlarımızda yorulma oldu. Fikir ayrılıkları fazla artınca bu da bizi yordu. Seçim kararı evvelden planlanmış, programlanmış bir şey değildi. Ali Dürüst'e 'Bu kadar yıl tecrüben var, gel başkanlığa aday ol, ben de sana destek vereyim' dedim. O yorgun olduğunu söyledi, yönetime girmeyi de kabul etmedi."
POTADA 23 YIL BEKLEMEK AYIP
"Fatih Terim'le aramızdaki sinerjiyi bozmak için çalışıyorlar. Aramız iyidir, böyle de devam edecektir… Dürüst ve Albayrak Florya ile bağları sağlıyorlardı. Şimdi böyle bir şube kurulmasını istemiyorum. Hocayla benim aramda böyle bir aracı kurum olmasına gerek yok. Direkt hocanın bana ulaşmasını istiyorum... Gelenekler önemli. Yenilikçiyiz ama gelenekleri yıkmak istemiyoruz. Süre üç yıl ama bir mutsuzluk hissettiğimiz an bırakırız. Koltuk meraklısı değiliz… En zor dönemim ilk 6 aydı. O dönemde ciddi acemilikler yaptım. Algılama olarak sorunlar yaşadım. Artık eski acemiliğimi çekmiyorum, alıştım. Basketbol takımının 23 yıldır şampiyon olamaması çok garip. Süratle bu ayıbın kapatılması gerekiyor."
ÜNAL AYSAL'INYENİ KABİNESİ
ASİL LİSTE: Özkan Olcay, Ümit Özdemir, Dursun Özbek, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Aka Gündüz Özdemir, Emir Sarıgül, Mete İkiz, Mehmet Cibara, Adnan Nas
YEDEK LİSTE: Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet İpekdokuyan, Mehmet Karlı, Necati Demirkol, Ebru Köksal
Chedjou'nun maliyeti 15 milyon euro
G.Saray Aurelien Chedjou'nun maliyetini açıkladı. 4 yıllık imza atan Kamerunlu stoper için Lille Kulübü'ne 6 milyon 300 bin euro bonservis ücreti ödenecek. Futbolcuya ise, her sezon için 2 milyon 200 bin euro sabit transfer ücreti ve 10 bin euro maç başı ücreti ile bir kereye mahsus olmak üzere 200 bin euro imza ücreti verilecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...