Serdar Adalı, 'Fukaralık edebiyatı artık sıktı'

Serdar Adalı, 'Fukaralık edebiyatı artık sıktı'

SPOR Haberleri

'Başkan Orman insanları gözünün içine baka baka kandırıyor. Beşiktaş'ın düzlüğe çıkmış hali yok. Fukaralık edebiyatıyla geleceğimizi şekillendiremeyiz'

Beşiktaş'ta yaklaşan kongre öncesinde başkan adayı Serdal Adalı, düzenlediği basın toplantısında hedeflerini anlattı. Adalı'nın seçilmesi halinde ikinci başkanlık görevini yürütecek Murat Aksu'nun da yer aldığı toplantıda ikili Fikret Orman yönetimini de topa tuttu. Beşiktaş'ın son yıllarda belki de tarihinin hiç olmadığı kadar zorlu bir süreçten geçtiğini vurgulayan Adalı, "Beşiktaş'ın güçlü bir duruşa ve başkana ihtiyacı olduğu gündür. Hedefimiz Beşiktaş'ı yeniden güçlendirmek, sportif başarılara koşan, branş kapatan değil, amatör ve profesyonel her branşta şampiyonluk hedefleyen bir spor kulübü haline getirmektir" dedi.
KULÜP DAHA DÜZLÜĞE ÇIKMADI
Yönetimi oluşturacak isimlerle yaptıkları toplantılarda stratejilerini belirlediklerini ifade eden Adalı, "Beşiktaşlıların içi rahat olsun. Temel hedefimiz anlık değil, sürdürülebilir başarılar yakalamaktır. Bunun için de Beşiktaş'ın güçlü bir finansal yapıya ihtiyacı var" dedi. Başkan Fikret Orman'ın mali konularda taraftarları ve kongre üyelerini yanılttığını söyleyen Adalı, "Beşiktaş düzlüğe çıkmış değil. Ben de Murat Aksu da, Sayın Başkan kadar iyi bir hatip değiliz. İnsanları gözünün içine bakarak kandırma kabiliyetimiz yok. Maalesef Sayın Başkan'da var. Ondan ricam borcun nasıl azaldığını açık bir şekilde izah etsin" dedi.
HESAP SORMAYANDAN SORACAĞIZ
"Artık bu feda muhabbeti beni ve camiayı üzmeye başladı. Beşiktaş'ın geleceğini fukaralık edebiyatıyla gerçekleştiremeyiz" diyen Adalı, şike sürecinde aklanacağından şüphesi olmadığı için aday olduğunu da sözlerine ekledi. Eski başkan Yıldırım Demirören'den hesap sorup sormayacağıyla ilgili bir soruya Adalı, "Bu doğru bir söylem değil. Demirören doğru yapmıştır, yanlış yapmıştır, oturur konuşuruz" derken, Murat Aksu, "Orman seçilirken hesap soracağını açıkladı. Demirören dönemi kapandı, kendisi TFF başkanıdır. Bizim karşımızdaki aday Orman'dır. Biz hesap soracağım deyip sormayandan hesap soracağız" diye konuştu.
SERDAL ADALI'DAN İNCİLER

gt; "Sırf yıldız transfer olsun diye Beşiktaş'ın tek kuruşunu sokağa atmam, attırmam. Camiamızın arzu ettiği bir takım olacak"
gt; nbsp;"Sanki mevcut borcu ben yaptım. Utanmasalar 'Tabata'yı da Adalı aldı' diyecekler. Bir gazetede Alves'i yazmışlar. Cezaevinde transfer mi yaptım?
gt; nbsp;"Stadı seçim şovu haline getirmek doğru değil. 13 senedir stadı bekliyoruz. Her şey tamamsa biz de gideriz yıkıma"
gt; nbsp;"Quaresma şu anda Dubai'de. Onu buradan yolcu ettiğim günden bu yana görüşmedik. Hocanın bir talebi olursa neden olmasın?"
gt; nbsp;"Yapılmış bir bütçe var. O bütçeyi görmeden rakamları telaffuz etmek istemiyorum. Ama 15 milyon eurodan fazladır, onu söyleyeyim"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...