Adana'da 2 kişinin ölümüne neden olan sürücü linçten kaçarak kurtuldu

Düzenleyen:
Adana'da 2 kişinin ölümüne neden olan sürücü linçten kaçarak kurtuldu

YAŞAM Haberleri

Adana'nın Seyhan ilçesinde ara sokaktan çıkan otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 19 yaşındaki Hasan Dağ ile aynı yaştaki Emre Yıldız hayatını kaybetti. Öfkeli kalabalık linç girişiminde bulununca sürücü kaçtı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Seyhan İlçesi Obalar Caddesi'nde meydana geldi. Kimliği öğrenilemeyen sürücünün kullandığı 01 CZE 55 plakalı otomobil, ara sokaktan caddeye çıkarken, Hasan Dağ yönetimindeki plakasız motosiklet ile çarpıştı. Motosiklet hurdaya dönerken Dağ ile arkasındaki Emre Yıldız olay yerinde öldü.

Kazayı görenler, araçtan indirdikleri sürücüyü tartakladı. Öfkeli kalabalığın linç etmek istediği sürücü olay yerinden kaçtı. Polisin geniş güvenlik önlemi altında yapılan incelemenin ardından Hasan Dağ ile Emre Yıldız'ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. 
Polis kaçan sürücünün kimliğini belirlemek için çalışmasını sürdürüyor.


İNTİHAR ŞAKASI YAPTI MOTOSİKLET KAZASINDA ÖLDÜ 

Kaza, Seyhan ilçesindeki Gülbahçesi Mahallesi'nde bulunan Obalar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hasan Dağ, arkadaşı Emre Yıldız ile birlikte plakasız motosikletiyle Obalar Caddesi'nde ilerlerken, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 01 CZE 55 plakalı otomobil caddede aniden dönüş yaptı. 
Otomobilin dönüş yapmasıyla motosiklette bulunan iki genç yola fırladı. Hasan Dağ ve Emre Yıldız olay yerinde hayatını kaybederken, kaza yerinden kaçan sürücü daha sonra polis tarafından gözaltına alındı. 
Cenazelerin etrafını çok sayıda vatandaş sararken, ölenlerin yakınları ağıtlar yaktı. Kazada hayatını kaybeden gençlerin cenazeleri otopsi için 
Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 
İntihar şakası yapmıştı 

Öte yandan, kazada hayatını kaybedenlerden Emre Yıldız'ın 21 Kasım 2016 günü Facebook hesabından intihar mektubu paylaşarak arkadaşlarına şaka yaptığı ortaya çıktı. “Elveda arkadaşlar, hakkınızı helal edin. Bu size attığım son durumum. Artık veda vakti geldi. Yaptığım şeyin iyi bir şey olmadığının arkındayım. Artık dayanamıyorum. Bıktım ağzı gevşek, menfaatçi boş insanlardan. Artık yaşamak istemiyorum. Yaşama hevesim kalmadı. Tek bir amaç için yaşayın her zaman benim amacım da orası. Ben bunu yapmaya mecburum çünkü doğru olan bu. Artık hayata gözlerimi kapama vakti geldi. Acayip uykum var. Yarın görüşürüz. Bu durumu sonuna kadar okuyan insan iyi ki varsın yoruma gel” paylaşımıyla şaka yapan Yıldız'ın ölümü arkadaşlarını yasa boğdu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...