Emine Erdoğan'dan maden işçilerinin ailelerine taziye ziyareti

Düzenleyen:
Emine Erdoğan'dan maden işçilerinin ailelerine taziye ziyareti

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Maden Köyü'nde 17 Kasım'da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile bölge milletvekillerinin de eşlik ettiği ziyarette Emine Erdoğan, önce Maden Köyü'nde kurulan AFAD kriz merkezini ziyaret etti. Emine Erdoğan, burada yaşanan maden kazası ile ilgili AFAD yetkililerinden bilgi aldı.

Erdoğan, daha sonra hâlen göçük altındaki işçilerin ailelerinin bulunduğu çadırları ziyaret etti. Ailelerle sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Emine Erdoğan, göçük altındaki işçilerin bir an önce kurtarılması temennisinde bulundu.

Ardından kazada hayatını kaybeden Sedat Bulut ve Reşit Can'ın ailelerine beraberindekilerle taziye ziyaretinde bulunan Emine Erdoğan, ailelerin ihtiyaçları konusunda bilgi aldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...