Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'nın sözde yeni 'Çemçe sorumlusu' öldürüldü!

Düzenleyen:
PKK'nın sözde yeni 'Çemçe sorumlusu' öldürüldü!

GÜNDEM Haberleri

PKK'nın sözde eski "Çemçe sorumlusu" Hakkı Serhat'ın 2 Ekim'de gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilmesi üzerine yerine görevlendirildiği belirlendi.

Erzurum'un Karayazı ilçesinde etkisiz hale getirilen 2 teröristten "Doğan" kod adlı Yakup Söylemez'in terör örgütünün, Türkiye'de terör açısından en kritik noktalardan biri olarak gösterilen Kars'taki sözde "Çemçe bölgesinin yeni sorumlusu" olduğu ortaya çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat ile Terörle Mücadele şubeleri ekiplerince, 6 gün önce, jandarmanın da desteğiyle Karayazı ilçesi kırsalındaki Elmalı Dere bölgesinde PKKlı teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 2 teröristin etkisiz hale getirilmesinin ardından başlatılan araştırmalar devam ediyor.

Araştırmalarda söz konusu örgüt mensuplarından "Doğan" kod adlı Yakup Söylemez ile "Serhat" kod adlı Hakan Mahçupun İçişleri Bakanlığının "ödül yönetmeliği" kapsamında aranan teröristler listesinde "gri" kategoride yer aldıkları saptandı.

Güvenlik güçlerince derinleştirilen araştırmalar sonucu Söylemez ve Mahçup ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldı.

EN KRİTİK NOKTALARDAN BİRİ

Herhangi bir terör saldırısına karışıp karışmadıkları araştırılan teröristlerden Söylemez'in, terör örgütü PKKlı teröristlerin yoğunlaştığı ve terör açısından en kritik noktalardan biri olarak gösterilen Kars'ın Kağızman ilçesindeki Çemçe bölgesinde, örgütün sözde "Çemçe sorumlusu" olduğu anlaşıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...