Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Londra derbisinin galibi Chelsea

Düzenleyen:
Londra derbisinin galibi Chelsea

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig'in 13. haftasındaki Londra derbisinde Tottenham'a konuk olan Chelsea, mücadeleyi 2-1 kazanarak arka arkaya 7. galibiyetini aldı.

Stamford Bridge Stadı'nda, ligde 6 maçtır puan kaybetmeyen Chelsea ile henüz mağlubiyet yaşamayan Tottenham karşı karşıya geldi.

Kuzey Londra ekibi Tottenham, Danimarkalı oyuncusu Christian Eriksen'in 11. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Chelsea'nin İspanyol futbolcusu Pedro, 45. dakikada fileleri havalandırarak takımının soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle gitmesini sağladı.
İtalyan teknik direktör Antonio Conte yönetimindeki Chelsea, Victor Moses ile 51. dakikada bir gol daha bularak karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.
Bu galibiyetle puanını 31'e çıkaran Chelsea, haftayı lider kapatmayı garantiledi. Bu sezon ligde ilk kez kaybeden Tottenham ise 24 puanda kaldı.

- 9 gollü maçta Swansea City güldü

Crystal Palace'ı konuk eden Swansea City, 3-1 öne geçtiği maçta 4-3 yenik duruma düşmesine rağmen uzatma dakikalarında bulduğu gollerle karşılaşmadan 5-4 galip ayrılmasını bildi.
Liberty Stadı'nda oynanan maçta Swansea City'nin gollerini 36. dakikada Gylfi Sigurdsson, 66. ve 68. dakikalarda Leroy Fer, 90+1 ve 90+3. dakikalarda Fernando Llorente kaydetti. Deplasman ekibinin golleri ise 19. dakikada Wilfried Zaha, 75. dakikada James Tomkins, 82. dakikada kendi kalesine Jack Cork ve 84. dakikada Christian Benteke'den geldi.
Ligde 11 maç sonra 3 puanla tanışan Swansea City, puanını 9'a yükseltti. Arka arkaya 6. yenilgisini alan Crystal Palace ise 11 puanda kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...