Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Riza Çalımbay: Final gibi maç kazandık

Düzenleyen:
Riza Çalımbay: Final gibi maç kazandık

SPOR Haberleri

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde final niteliğindeki maçlardan birini daha kazandıklarını kaydetti.

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, göreve geldiği günden bu yana takımının final niteliğinde maçlar oynadığını vurguladı. 
Ligde bulundukları konumdan çıkmaları için final niteliğindeki maçları kazanmaları gerektiğini kaydeden Çalımbay, “Takım inanılmaz şekilde tüm maçlarda iyi mücadele diyorlar. Deplasmanda kazandığımız, Trabzonspor maçının anlamlı olabilmesi için bugün de galip gelmemiz gerekiyordu. Bu maçın zor olacağını biliyorduk. Rakibin konumu bizim daha önceki konumuz gibiydi. Maçın başından sonuna kadar oyunun içinde kaldık, disiplinden kopmadık. Çok gol pozisyonumuz vardı. Bunları değerlendiremiyoruz, ikinci yarında takviye ve çalışarak daha iyi duruma getireceğiz” dedi. 
"Başakşehir önemli" 
Takımın performansından memnun olduğunun altını çizen Çalımbay, “İlk yarıda kalan 4 maçı iyi sonuçlarla kapatmak istiyoruz. Başakşehir maçı deplasmanda zor olacak. Takımıma güveniyorum. Orada da iyi mücadele ederek, isteğimiz skorla döneceğimizi düşünüyorum. Bu yola iyi şekilde devam edeceğiz” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...