Advocaat: Henüz ısınıyoruz

Düzenleyen:
Advocaat: Henüz ısınıyoruz

SPOR Haberleri

Hollanda basınına konuşan Advocaat, 12 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi alan ekibi için, “İstediğimiz Fenerbahçe yeni yeni geliyor” dedi

Sezona kötü başlayan Fenerbahçe son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle eleştirileri alkışa çevirirken Teknik Direktör Dirk Advocaat, bu çıkışın henüz başlangıç olduğunu söyledi. Hollanda basınına konuşan tecrübeli çalıştırıcı, gün geçtikçe daha iyi olduklarını belirtirken, “Cor Pot ve Mario Been’le tasarladığımız anlayışı hayata geçirmek için zamana ihtiyacımız vardı. Taşlar yerine oturmaya başladı. İstediğimiz organizasyonun oluştuğunu, oyuncuların fizik olarak fit hale geldiklerine tanık oluyoruz. Daha yeni yeni bir takım haline geldiğimizi görüyoruz” dedi. Yönetimden olumlu sinyaller aldıklarını vurgulayan Advocaat, “Takımın yükselişi ve teknik ekip olarak yaklaşımımız yönetimi de heyecanlandırdı” diye konuştu.

Lige verilecek arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini dile getiren Advocaat, “Daha da güçleneceğiz ve sezonun geri kalan bölümünde daha da kuvvetli mücadele edeceğiz” yorumunu yaptı. Bu arada Rize seferi öncesi oyuncularıyla bir toplantı yapan Hollandalı teknik adam, galibiyet serisinin devam ettirmek zorunda olduklarının altını çizdi. Takımın gelişiminden son derece memnun olduğunu söyleyen Advocaat, “Artık bir takım olduk. 6 galibiyetlik bir seri yakaladık. Devre arasına kadar bunu sürdürmek zorundayız” diye konuştu.
Mehmet Emin ULUÇ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...