Trabzonspor'da gençleşme vakti!

Düzenleyen:
Trabzonspor'da gençleşme vakti!

SPOR Haberleri

5 dış saha maçında 1 galibiyet alan ve ateş hattına yakın olan bordo-mavililer kötü gidişe son verme niyetinde.

Ersun Yanal yönetimindeki Trabzonspor bugün Ankara deplasmanında Gençlerbirliği karşısında. İstikrarsız bir gidişat sergileyen 11 hafta sonunda 11 puanda olan ve ateş hattına yakın duran Karadeniz ekibi, kötü gidişe son vermek istiyor. Şu ana kadar 5 deplasman mücadelesine çıkan ve 4 mağlubiyet, 1 galibiyeti bulunan bordo-mavililerin bugünkü maçtan alacağı sonuç önemli. Hem yönetim, hem teknik ekip hem de futbolcular açısından. Başkan Muharrem Usta ve ekibi “sabır” isteyip teknik adam değişikliğine gitmeyeceklerini söylüyor ama olası bir yenilgide muhalefetin sesinin daha bir gür çıkması bekleniyor.
Tüm bunlara bakıldığında Trabzon adına çok önemli bir durum arz eden G.Birliği mücadelesinden alınacak bir 3 puan ise çok şeye son verecek. Eleştiriler azalacak, takıma olan güven yeniden yeşerecek, teknik ekip ve haliyle yönetim de rahatlayacak. Ayrıca tehlikeli bölgeden az da olsa uzaklaşılacak. Teknik ekibin ilk yarıda kalan 5 haftalık dilimdeki planı ise 20 puanla ocak ayına girmek. Ki bu süreçteki maçlar hiç de kolay değil. G.Birliği ve Kayseri deplasman, ardından Adanaspor ile içeride, Başakşehir deplasman ve F.Bahçe ile evinde.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...