Gezi Parkı eyleminde Taksim savaş alanına döndü

/ Kaynak: CHA
Gezi Parkı eyleminde Taksim savaş alanına döndü

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Taksim Gezi Parkı'nın yıkılmasını protesto eden gruplara polis biber gazıyla müdahale etti. Olaylar sırasında cadde ve sokaklar savaş alanına döndü.

Taksim Gezi Parkı'nın yıkılmasını protesto eden gruplara polis biber gazıyla müdahale etti. Aralarında CHP'lilerin de bulunduğu eylemcilerle polis arasındaki arbedede cadde ve sokaklar savaş alanına döndü. Gezi parkının yıkılmasıyla ilgili geçtiğimiz hafta başlayan gerginlik, bugün de sürdü. Gece parkta nöbet tutan eylemcileri polis, ara ara müdahale etti. Sabah saatlerinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in de aralarında bulunduğu CHP'lilerin açıklamasının ardından gerginlik arttı ve polis yine müdahalede bulundu. Marjinal grupların da müdahil olduğu olaylar sırasında cadde ve sokaklar savaş alanına döndü. Yaralalananlara ilk müdahaleler ambülansta yapıldı. Bu arada bazı vatandaşlar polisi alkışlarla protesto etti. Alkışlı protestoya Gürsel Tekin de katıldı.
##tgvideo##
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...