Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP ilçe başkanlığı binasının kundaklandığı iddiası

Düzenleyen:
CHP ilçe başkanlığı binasının kundaklandığı iddiası

GÜNDEM Haberleri

Kayseri'de CHP Hacılar İlçe Başkanlığı binasının gece saatlerinde kundaklandığı iddia edildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Kayseri'de CHP Hacılar İlçe Başkanlığı binasının gece saatlerinde kundaklandığı öne sürüldü. Alınan bilgiye göre, Hacılar ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan bir iş merkezindeki CHP Hacılar İlçe Başkanlığı binasının, gece saatlerinde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kundaklandığı iddia edildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, bir kişiyi gözaltına aldı. Bu arada, CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, parti binasında incelemede bulunduktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırının hiçbir izahı olmadığını belirterek, polis ekiplerinin soruşturmayı sürdürdüğünü söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...