Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hatay'da ByLock kullanan 54 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen:
Hatay'da ByLock kullanan 54 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün şifreli mesajlaşma programı ByLock'u kullandıkları belirlenen 54 kişi, gözaltına alındı.

Hatay'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında "ByLock" kullandıkları belirlenen aralarında çeşitli kurumlarda memur, doktor, işçi, öğretmen, esnaf ve iş adamının da bulunduğu 54 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan kişilerin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, örgütün şifreli mesajlaşma programı "ByLock" kullandıkları belirlenen aralarında çeşitli kurumlarda memur, işçi, öğretmen, doktor, esnaf ve iş adamının da bulunduğu 54 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...