Botaş, Girne Üniversitesi’ni eli boş gönderdi

Düzenleyen:
Botaş, Girne Üniversitesi’ni eli boş gönderdi

SPOR Haberleri

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 5. hafta maçında Girne Üniversitesi’ni konuk eden Botaş, karşılaşmayı 74-61 kazanarak ligde 2. galibiyetini alırken , Girne temsilcisi 5. hafta sonunda galibiyet alamadı.

Maça iyi başlayan ve savunmasıyla rakibiyle farkı açan Botaş ilk  çeyreği 27-10 ile önde kapattı. İkinci çeyrekte iki ekipte sayı üretmekte zorlansa da ev sahibi ekip farkı korudu ve devreye 41-24 önde girdi. Üçüncü çeyrekte maça daha iyi başlayan Girne Üniversitesi farkı biraz da olsa azalttı ve çeyrek 57-45 ile bitti. Son çeyrekte farkı koruyan ev sahibi ekip Botaş maçtan 74-61 galip ayrıldı.

Botaş’ta Odyssey Sims 22 sayı – 3 ribaund – 7 asist, Natasha Lacy 12 sayı – 4 ribaund – 5 asist, Tijana Ajdukovic 12 sayı – 5 ribaund, Özfe Kavurmacıoğlu 10 sayı -4 ribaund üretti.

Girne Üniversitesi’nde ise Tijana Krivacevic 16 sayı – 9 ribaund , Adrijana Knezevic 14 sayı  -3 ribaund – 4 asist ile maçı tamamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...