Gezi Parkı'nda Ahmet Şık da yaralandı

/ Kaynak: AA
Gezi Parkı'nda Ahmet Şık da yaralandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Gezi Parkı'na girmek isteyen gruba polisin biber gazı ve tazyikli suyla müdahalesinden gazeteci Ahmet Şık ve CHP'li Gürsel Tekin de etkilendi

Polisin sabah saatlerindeki müdahalelerinin ardından yeniden bir araya gelerek, etrafı bariyerlerle çevrilen Taksim Gezi Parkı'na girmek isteyen grubu, polis biber gazı ve tazyikli su sıkarak dağıttı. Polisin sabah saatlerindeki müdahaleleriyle dağıtılan eylemciler, yeniden parkın çevresinde toplandı.Çeşitli sloganlar atan gruptakilerin bariyerleri zorlayarak parka girmek istemesi üzerine, polis biber gazı ve tazyikli su kullanarak müdahale etti. Gruptakiler, müdahale üzerine çeşitli yönlere kaçtı. Bu arada parkın çevresinde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin bibler gazından etkilendi, gazeteci Ahmet Şık da başından yaralandı. Toplumsal Olaylara Müdahale Aracının (TOMA) önüne oturan bazı eylemciler de biber gazından etkilendi. Biber gazından etkilenenler ve çeşitli yerlerinden yaralananlar, ambulanslarla ve taksilerle çevredeki nbsp; hastanelere kaldırıldı. Taksim Gezi Parkı'nın çevresinde, polis ile eylemciler arasındaki gerginlik sürüyor.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...