Ali Dürüst, 'Aysal listesine yorgunları almış'

/ Kaynak: AA
Ali Dürüst, 'Aysal listesine yorgunları almış'

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Dürüst "Seçim kararı alınan toplantıda yorulduğunu söyleyenler, şu anda yeni yönetim listesinde" dedi

Galatasaray Kulübü'nde Ünal Aysal'ın yeni yönetim kurulu aday listesinde yer almayan isimlerden ikinci başkan Ali Dürüst, yorgun olduğunu söyleyen yöneticilerin yine listeye girdiğini söyledi. Dürüst, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aysal'ın seçime gitme kararı aldığını ve başka yöneticilerle yola devam etmek istediğini belirtirken, "Başkanın kararlarına saygı duyuyoruz. Ancak, yönetim kurulunda yorulan isimler olduğu söylemine katılmıyorum. Seçim kararı alınan toplantıda yorulduğunu söyleyenler, şu anda yeni yönetim listesinde. Mevcut yönetim görev süresi içinde canla başla çalışmıştır" dedi.Aysal'ın, kendisine başkan olmasını teklif ettiği şeklindeki açıklamalarına değinen Dürüst, "Bence olaya farklı açıdan bakmak lazım. Aysal'ın tek başına seçim kararı aldıktan sonra bana başkanlık teklif etmesinin anlamı yok. İyi niyetinden şüphem yok ancak seçim kararını alırken böyle bir şey sormadı. Söylediklerinin hayatın gerçekleriyle alakası yok" ifadelerini kullandı.
"Seçim kararı için görüşmemiz olmadı"
Kulübün olağanüstü genel kurula gidişi sürecinde kendileriyle hiçbir şey paylaşılmadığını dile getiren tecrübeli yönetici, "Yönetim kurulu toplantısı öncesinde seçim kararı için görüşmemiz olmadı. O gün yönetim olarak toplandığımızda, 3 yöneticinin yorgun oldukları ve huzursuzluk bulunduğu şeklinde ifadeleri vardı. Şimdi o isimler yine yönetimde. İşin doğrusu budur" diye konuştu.Gündemlerinin Galatasaray'ı huzur içinde seçime götürmek olduğunun altını çizen Ali Dürüst, "Kaos ortamından çıkan bir yönetim olarak geçtiğimiz iki sene içinde hepimiz iyi çalıştık. Dolayısıyla böyle bir yönetim grubuyla çalışmaktan da gurur duydum. Bundan sonra devam edenlere de başarılar diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...