Ayvacık'ta 64 kaçak yakalandı

Düzenleyen:
Ayvacık'ta 64 kaçak yakalandı

YAŞAM Haberleri

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nde, yasadışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek için lastik bot ile denize açılan 27'si çocuk, 17'si kadın toplam 64 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyonla Bademli Köyü açıklarında yakalandı.

Devriye görevi yapan SAGET 25 Bot Komutanlığı ekipleri bugün akşam saatlerinde Ayvacık'ın Bademli Köyü sahilinden lastik bot ile kaçak yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek üzere denize açılan kaçak göçmenlere operasyon yaptı. Yapılan operasyonda Suriye, Afganistan, Kongo ve Pakistan uyruklu olduğu tespit edilen 64 kaçak yakalandı. Küçükkuyu'daki Sahil Güvenlik Komutanlığı'na getirilen kaçak göçmenlere burada giyecek ve yiyecek yardımı yapıldı.Kaçak göçmenler, daha sonra Ayvacık İlçesi'ndeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...