Moussa Sow yer çekimine meydan okudu!

Düzenleyen:
Moussa Sow yer çekimine meydan okudu!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçının ilk yarısında takımının 3 golünü de Moussa Sow attı.

MOUSSA SOW'DAN HARİKA GOL

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçının 33. dakikasında Mehmet Topal'ın ortasında Moussa Sow rövaşata ile topu ağlara gönderdi. Sow'un bu golünü tribünler ayakta alkışladı.

Moussa Sow yer çekimine meydan okudu!

Moussa Sow yer çekimine meydan okudu!

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Karşılaşmada Fenerbahçe'nin 27, 32 ve 45+2'inci dakikadaki gollerini kaydeden Sow, "Benim için güzel bir akşam oldu. Fenerbahçe için de öyle. Attığım goller zincir gibi değerlendirebiliriz. Attığım golden dolayı mutluyum. Golcüler gol atmak ister. Ben de gol atmak istiyordum ve attım. Fenerbahçe kulübüne teşekkür etmek istiyorum. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum bana her zaman destek oldular. Ligden düşmüş bir takıma karşı Elazığspor'a karşı hattrick yapmıştım. Bu 2. oldu. Mehmet Topal beni gördü, ben de bir işaret yapıp top istedim. Denedim ve oldu. Mutluyum golü rövaşata ile attığım için" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...