Sinem ve Kenan aynı projede!

Düzenleyen:
Sinem ve Kenan aynı projede!

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz yaz Cunda Adası’nda dünyaevine giren Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin bir dizi film için aynı projede yer alacağı iddia edildi.

Daha önde İmirzalıoğlu’nun partneri için ilk olarak Fahriye Evcen ardından da Meryem Uzerli ile görüşüldüğü iddia edilmişti. Oyuncu son açıklamalarında ise eşi Sinem ile aynı projede kamera karşısına geçeceğinin sinyalini verdi. ATV’de başlayacak olan dizinin henüz detayları öğrenilemedi ancak İmirzalıoğlu’nun proje için 2 milyon lira aldığı iddia edildi. ‘Sinem Kobal ile aynı projede rol almayacağız’ açıklamaları yapan İmirzalıoğlu, son yaptığı röportajda ise ‘İyi bir senaryo olursa neden olmasın’ demişti. Kanalla ve yapımcılarla sık sık toplantı halinde olan İmirzalıoğlu, varılan mutabakatların sonunda ekranlarda sevenlerinin karşısına çıkacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...