MHP Fethiye ilçe teşkilatı kapatıldı

/ Kaynak: CHA
MHP Fethiye ilçe teşkilatı kapatıldı

Politika Haberleri  / CHA

MHP Fethiye Teşkilat Başkanı Hamdi Gürbüz ve yönetim kurulu üyelerinin istifasının ardından teşkilatın kapısına kilit vuruldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ege ilçe teşkilatlarında sular durulmuyor. MHP Fethiye Teşkilatı Başkanı Hamdi Gürbüz ve yönetim kurulu üyelerinin istifası ile ilçe teşkilatı kapatıldı. MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, yeni yönetimin 15 gün içerisinde belirleneceğini açıkladı. Devlet Bahçeli'nin yeniden MHP Genel Başkanı seçilmesi ile Muğla teşkilatında başlayan istifa depremi Fethiye teşkilatına da sıçradı. İlçe teşkilatının istifasını kabul eden MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz Fethiye teşkilatının kapatıldığını açıkladı. İlçe yönetiminin istifa etmesinin kendi tercihi olduğunu belirten Korkmaz, bunun yerel yöneticiler veya milletvekilleriyle bağdaştırılmasının yanlış olduğunu ifade etti. Muğla'nın bazı büyük ilçelerinde daha iyi bir yönetim, daha iyi bir teşkilatlanma ve taze kana ihtiyaç olduğunu belirlediklerini aktaran Başkan Korkmaz şöyle konuştu: " Bazı belediye başkanının ve bazı milletvekili adayı arkadaşlarımızın isimleri geçiyor. Bunların aslı astarı yoktur. Arkadaşlarımızın istifaları tamamen benim kendi tercihimdir. Bu arkadaşlarımızın istifaları kabul gördü. Yeni yönetim kurulunu ve ilçe başkanını çalışmalarım doğrultusunda, 15 gün içerisinde belirleyeceğiz. Yeni ekibin belirleneceği bu süre zarfında Fethiye'de ilçe başkanı olmayacak. Bu nedenle bu süre zarfında partimiz kapalı olacaktır. Milas, merkez ilçe ve Fethiye ilçemizde il yönetimi olarak böyle bir karar aldık" dedi.
İstifa eden yönetim kurulu üyelerinin oluşturulacak yeni yönetimde de yer alacaklarını açıklayan MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, davaya gönül veren kimsenin dışarıda bırakılmayacağını belirtti.

Basın toplantısı sırasında soruları yanıtlayan Korkmaz, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın MHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olup olmayacağı yönündeki soruya, bu konuyla ilgili net bir durumun olmadığını açıkladı.

Politika
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...