Hillary pes etmiyor

Düzenleyen:
Hillary pes etmiyor

DÜNYA Haberleri

ABD'de başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat aday Hillary Clinton'ın kampanya ekibi, başta Wisconsin olmak üzere bazı kritik eyaletlerdeki oyların yeniden sayılması için gerekli adımları atacaklarını açıkladı.

Önceki gün başkanlık seçimlerine katılan Yeşil Parti adayı Jill Stein, Trump'ın kazandığı Wisconsin eyaletindeki oyların, "siber saldırı" gerekçesiyle yeniden sayılması için başvuruda bulunmuştu. Ancak Clinton'ın ekibi, Wisconsin'de şu ana kadarki incelemelerinde herhangi bir siber saldırı izine rastlanmadığını da bildirdi. Wisconsin'ın yanı sıra Michigan ve Pennsylvania'da da Clinton'ın ekibinin başvuru yapması bekleniyor. Başkanlığı kazanan Donald Trump ise gelişmeye tepki göstererek, oyların yeniden sayılmasını istemelerini 'pişmiş aşa su katmak' olarak değerlendirdi. Trump "Bu, Yeşil Parti'nin sonuçları kabul edilmiş bir seçime ilişkin sahtekârlığıdır. Jill Stein, şimdi tam manasıyla yaptığı gibi suistimal etmek ve sorgulamak yerine, bu seçimin sonuçlarına saygı göstermeli" dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...