Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Chedjou'nun biletini kesti! Bardağı taşırdı

Düzenleyen:
Galatasaray Chedjou'nun biletini kesti! Bardağı taşırdı

SPOR Haberleri

Masada yönetimi kızdırdı, sahada bekleneni veremedi, son olarak Kadıköy’deki lakayıt tavırları ipleri kopardı

Burhan Can TERZİ - Galatasaray, 2013 yılında rekor bir transfer ücretiyle kadrosuna kattığı Aurelien Chedjou ile ocak ayında yolları ayırmanın planlarını yapıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, senelik 2 milyon 200 bin avro garanti ücret alan ve maç başı 10 bin avro kazanan tecrübeli savunmacının menajeriyle görüşüp, ayrılık şartlarını masaya yatıracak. Galatasaray Yönetimi hem Kamerunlunun bonservisinden 2-3 milyon avro dolaylarında bir parayı kasasına koymayı hem de bu sayede transfer dönemindeki hamlelerinde daha rahat hareket etmeyi hedefliyor. Fransız Lille’den 6 milyon 300 bin avro bonservis bedeliyle transfer edilen Chedjou, “Fransa’nın en iyi savunmacısı” unvanıyla Türkiye’ye ayak basmıştı. Peki yönetim, üç sezona 1’i şampiyonluk 6 kupa sığdıran Chedjou’yu neden ocakta satmaya karar verdi? İşte 31 yaşındaki futbolcunun Galatasaray’da istenmeyen adam ilan edilmesine sebep olan olaylar:
1) Yazın ikili oynadı
Chedjou yaz transfer döneminde, Marsilya ile flört halindeydi. yönetime de ‘Fransa’ya gitmek istiyorum’ mesajı verdi. İstediği şartlar oluşmayınca ‘Ben buradayım’ dedi.
2) Vasatı aşamadı
Bu sezon 10 maça çıkan Chedjou, ilk haftadaki Karabük karşılaşması dışında vasatı aşamadı. 
3) Kendini vermiyor
Beşiktaş deplasmanında 2-2 biten maçta Galatasaray’ın yediği iki golde de hatası vardı. Futbolun içinde hata tabii ki var ama golleri adeta izleyen Chedjou’nun ‘kafasının başka yerde olduğu’ açıkça görüldü. 
4) Hoca da istemiyor
Yönetimin antipatisini kazanan Chedjou, Riekerink’in de gözünden düştü. Hollandalı, F.Bahçe derbisinde Chedjou yerine hiç oynamayan Serdar Aziz’i oynatarak yönetime ‘satabilirsiniz’ mesajını verdi.

5) Ciddiyetsizlik 
Kamerunlu stoperin bardağı taşıran son hareketi Fenerbahçe maçından sonra yaşandı. Büyük moral bozukluğu içinde Kadıköy’den ayrılırken Cavanda’yla şakalaşan Chedjou, başta takım arkadaşları olmak üzere teknik direktör Riekerink ve yöneticilerin ciddi tepkisini çekti. Sarı-kırmızılı yöneticiler de “Adam burayı kafasında bitirmiş. Bu oyuncunun artık aramızda yeri yok” diyerek oyuncuyu satma kararını verdi.          

FRANSA’YA DÖNÜYOR
Bursaspor maçında 18 kişilik kadroya bile giremeyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Chedjou ile Fransız ekibi Marsilya ilgileniyor.  


Josue’nin canı sıkkın
Galatasaray’ın büyük umutlarla kadrosuna kattığı Josue, sarı-kırmızılı takıma henüz bir katkı sağlayamadı. F.Bahçe maçının kadrosunda olmayan, Bursa’ya karşı da süre alamayan Portekizlinin şu sıralar morali bir hayli bozuk.

Florya’da ekstra mesai
Başkan Dursun Özbek, Bursaspor maçı sonrası kurmaylarından Florya’da daha çok vakit geçirmelerini talep etti. Özbek, Alp Yalman, Levent Nazifoğlu ve Cenk Ergün’e “Tesislere ne kadar çok gidersek, takımdaki hava olumlu anlamda artar. Herkesten ekstra gayret istiyorum” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...