Böyle prim Süper Lig'de yok!

Düzenleyen:
Böyle prim Süper Lig'de yok!

SPOR Haberleri

Süper Amatör Lig 8. Grup'ta dün zirveyi çok yakından ilgilendiren karşılaşma oynandı.

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından lider Feriköy'ün takipçisi İstanbul Siirtspor'u konuk ettiği mücadeleyi ev sahibi 2-1 kazandı. Ancak maç sırasında yaşananlar, "Bu kadarı Süper Lig'de bile olmaz" dedirtti. Maçın ilk yarısını 1-0 geride kapatan Feriköyspor'da başkan Oktay Ertuğrul, devrede soyunma odasına girdi ve, "Bu maçı alın maç sonunda size büyük bir sürprizim var" diyerek oyuncularını ateşledi. İkinci yarıda iki gol bularak taraftarının da desteğiyle maçı kazanmayı başaran Feriköy'de futbolcular merakla soyunma odasında başkanı beklemeye başladı. Odaya giren Oktay Ertuğrul, ikinci yarıda yaptığı kurtarışlarla devleşen kaleci Tuncay Albayrak'ın formasını alıp yere koydu. Şaşkın bakışlarla başkanı izleyen oyuncular gözlerine inanamadı. Oktay Ertuğrul, cebinden yaklaşık 100 Bin TL'yi çıkarıp formanın üzerine dökmeye başladı. Yalnızca amatör liglerde değil Süper Lig'de dahi görülmemiş bir bedelle oyuncularını ödüllendiren Feriköy'ün başkanı Bal Ligi'ne çıkmayı ne kadar istediğini gösterip rakiplerine büyük bir gözdağı verirken futbolcularının da alkışlarıyla soyunma odasından ayrıldı.

Böyle prim Süper Lig'de yok!

 

Takım amatör kadro profesyonel

Kadrosunda Adem İnanç, İlker Erbay, Tuncay Albayrak gibi daha önce profesyonel liglerde forma giyen birçok oyuncu bulunduran Feriköyspor, 26 puanla şampiyonluğun en güçlü adayı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...