Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Batuhan Karadeniz: Bonservisimi aldım, boştayım

/ Kaynak: CHA
Batuhan Karadeniz: Bonservisimi aldım, boştayım

SPOR Haberleri  / CHA

Batuhan Karadeniz, Eskişehirspor'dan bonservisini aldı ve şuanda boşta olduğunu twitter hesabından duyurdu.

Eskişehirspor'dan kiralık olarak Beşiktaş'a giden ancak burada başarılı olamayınca geri gönderilen Batuhan Karadeniz, eski takımı Eskişehirspor ile bağlarını ayırdı. Batuhan Karadeniz, Eskişehirspor'dan bonservisini aldı ve şu anda boşta olduğunu twitter hesabından duyurdu.

Batuhan Karedeniz, sezon başında Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile kavga edip takımdan ayrıldı. Daha sonra Beşiktaş'a kiralık olarak giden Karadeniz, 15 maç oynadı ve başarılı olamayınca devre arasında da geri gönderildi. Ara transfer döneminde İspanyol ekibi Deportivo La Coruna'ya transferi gündeme gelen Karadeniz'in bir sezon içinde üçüncü transferi olacağından statü gereği bu transferi gerçekleşmedi.

Eskişehirspor'da da bir türlü kendine yer bulamayan Karadeniz, nihayet takımı ile yollarını ayırdı. Eskişehirspor ile bir yıllık daha sözleşmesi olan Karadeniz, kulüple görüşerek bonservisini aldı. Karedeniz, Eskişehirspor'dan bonservisini aldığını twitter hesabından duyurdu. Karedeniz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bonservisimi Eskişehirspor kulübünden alarak boşa çıktığımı Türk spor kamuoyuna bildiririm." ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...