Bülent Arınç Twitter'dan isyan etti

/ Kaynak: İHA
Bülent Arınç Twitter'dan isyan etti

Politika Haberleri  / İHA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Taksim Gezi Parkı'na yapılacak olan AVM'ye oğlunun ortak olduğu iddialarına Twitter'dan cevap verdi.

Taksim Gezi Parkı'na yapılacak olan AVM'ye Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve oğlunun ortak olduğu iddialarına, Bülent Arınç Twitter'dan cevap verdi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklama yapan Arınç, "Taksim Gezi Parkı'na yapılacak AVM'ye oğlumun veya başka bir akrabamın ortak olduğu iddiası külliyen yalandır. Bu olaya şahsımı ve ailemden birilerinin adını karıştırma gafletinde bulunanları kınıyorum. Kesin olarak söylüyorum, burayla ne benim ne de ailemden herhangi birisinin hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır. Bununla birlikte, 'İftiranın da bir sınırı olur' diye düşünüyorum. Şahsıma ve aileme bu iftirayı atanları kamuoyunun takdirine havale ediyorum" dedi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...