Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte İsrail'deki yangının bilançosu!

Düzenleyen:
İşte İsrail'deki yangının bilançosu!

DÜNYA Haberleri

İsrail'de salı gününden bu yana devam eden yangınlar nedeniyle 125 kişinin yaralandığı, Hayfa'da bin 784 dairenin zarar gördüğü bildirildi.

İsrail acil yardım servisi Kızıl Davut Yıldızı Kurumu'nun yayımladığı raporda, çıkan yangınlar sebebiyle ikisi ağır 125 kişinin yaralandığı belirtildi.Yangınların yoğun olarak görüldüğü bölge Hayfa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada ise bin 784 dairenin zarar gördüğü ifade edildi.

Sayıları 500'e varan özel mülkiyetlerdeki zararın ise yaklaşık 130 milyon dolar olduğu kaydedilen açıklamada, mağdur olanlardan 270 kişinin kentteki otellerde misafir edildiği aktarıldı.Açıklamada ayrıca, belediyenin yetkisi dahilindeki arazilerden 2 bin 800 dönümün yandığı bilgisi verildi.İsrail polis sözcüsü Micky Rosenfeld, dün, salı gününden bu yana devam eden yangınların büyük oranda kontrol altına alındığını açıklamıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...