Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

5 yaşındaki kızı kurye olarak kullandılar

/ Kaynak: İHA
5 yaşındaki kızı kurye olarak kullandılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Muş'ta, bir yolcu otobüsünde babasıyla seyahat eden 5 yaşındaki çocuğun vücuduna sarılmış halde 2 kilo 131 gram eroin ele geçirildi.

Muş'ta, bir yolcu otobüsünde babasıyla seyahat eden 5 yaşındaki çocuğun vücuduna sarılmış halde 2 kilo 131 gram eroin ele geçirildi. nbsp;Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Van'dan Batı illerine gitmekte olan bir yolcu otobüsünün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Muş-Bingöl karayolundaki uygulama noktasında durdurulduğu belirtildi. Yapılan aramalarda otobüste babasıyla birlikte yolculuk yapan R.C. adlı kız çocuğunun vücuduna sarılı vaziyette 2 kilo 131 gram eroin ele geçirildi. Polis tarafından gözaltına alınan R.C.'nin babası F.C., yapılan sorgusunun ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Muş E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Küçük kız ise ailesine teslim edildi. nbsp;
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...