Kansızlığa iyi gelen bitkisel öneriler

Düzenleyen:
Kansızlığa iyi gelen bitkisel öneriler

SAĞLIK Haberleri

Demir eksikliği ile baş gösteren anemi rahatsızlığını doğal yoldan çözmek mümkün.

Kansızlık en başta biz kadınların ciddi sorunları arasında yer almakta. Demir eksikliği ile baş gösteren anemi rahatsızlığını doğal yoldan çözmek mümkün.

5 adımda kansızlığa bitkisel çözüm 

-Bir litre suyun içerisine,  iki yemek kaşığı kıyılmış ısırgan otu konulup kaynatıldıktan sonra süzürek Sabah ve akşam olmak üzere birer bardak içilir. 

-Bir litre suyun içerisine,  iki bardak dolusu siyah kuru üzüm ve bir yemek kaşığı kına kına bitkisinden ekleyip kaynatıldıktan sonra günde iki öğün yarım çay bardağı içilir.

-Yarım litre kaynamış süte ılındıktan sonra iki adet yumurta sarısı eklenir. Tatlandırmak için iki çay kaşığı kakao ekleyip karıştırıldıktan sonra ikiye bölünüp,  günde iki kez içilebilir.

-İyice temizlenmiş ıspanak yaprağı, kereviz yaprağı ve maydanoz iyice temizlenip kaynatıldıktan sonra soğumasının ardından süzülüp günde 3 kez birer çay bardağı içilir.           

-İyice yıkanıp temizlenmiş pancar suyunu da katı meyve sıkacağı yardımıyla kaynatmadan meyve suyu gibi içilebilirsiniz. 

Kansızlık sorunu yaşayanların öncelikle bağışıklık sistemlerini güçlendirebilmeleri için kuru baklagillerin tümünü bunların dışında taze üzüm, erik , elma, pancar suyu, nar suyu, limon suyu gibi gıdalara öncelik vermesi kansızlığı gidermelerinde yardımcı olabilir. 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...