Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'ın Alman yıldızı için 10 milyon Avroluk teklif kapıda

Düzenleyen:
Galatasaray'ın Alman yıldızı için 10 milyon Avroluk teklif kapıda

SPOR Haberleri

Geçen yıl Burak Yılmaz’ı kapan Çinliler bu sefer de Lukas Podolski’nin peşine düştü. sarı-kırmızılı yöneticilerin kafası karıştı

BURHAN CAN TERZİ - Galatasaray’ın golcü ismi Lukas Podolski için Çin kulüpleri astronomik bir teklif hazırlığında... Beijing Guoan, Shanghai Shenhua ve Shandong Luneng takımları tecrübeli yıldızın peşine düştü. Shandong Luneng’in, Podolski’ye yıllık 10 milyon avroluk bir teklif yapacağı ifade edildi. Galatasaray ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki oyuncu bu sezon forma giydiği 9 resmi maçta 5 gol atıp 1 de asist yaparken, sarı-kırmızılı yöneticiler menajerlerin de devreye girmesiyle Podolski’nin satışını düşünmeye başladı.

Ergün satışa karşı
Alman yıldız, takımda golcü sıkıntısı yaşanırken ilk etapta en son satılacak isimlerden biri olarak gözükürken, Levent Nazifoğlu’nun “Hem kasaya milyonlarca para girer hem de oyuncunun yüklü alacaklarından kurtuluruz. Devre arasında daha genç bir isimle yeri doldurulabilir” şeklinde fikir bildirmesiyle kafaların karıştığı aktarıldı. Futbol Direktörü Cenk Ergün’ün ise böyle bir satışa sıcak bakmadığı “Geçen yıl Burak gittikten sonra büyük sıkıntı yaşadık” diye hatırlatma yaptığı öğrenildi. 

ELAZIĞ MESAİSİ
Galatasaray, Elazığspor ile yarın oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından sürdürdü.  Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, pas ve taktik çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç yaptı. 

Huntelaar aşkı depreşti
İsmi yıllardır Galatasaray ile anılan Hollandalı golcü Jan Huntelaar için sarı-kırmızılı yönetim nabız yoklamaya başladı. Bu sezon Schalke’de 10 maça çıkıp 3 gol atan 33 yaşındaki ismin de Alman kulübünden artık ayrılmak istediği, tekliflere açık olduğu ifade edildi.

NAZİFOĞLU’DAN HAKEMLERE TAŞ
Hatalar kasıtlı 
G.Saray yöneticisi Levent Nazifoğlu hakem hatalarına sert çıkarak, “Artık bunda kasıt aramaya başladım. Pozisyonlar çok net. Hatalar hep bizim aleyhimize, rakiplerimizin lehine. Bundan sonra daha sert davranacağız” dedi. MHK’nın buna çare bulması gerektiğine vurgu yapan Nazifoğlu, “Ortamı germemek için daha önce hafif dokundurmalar yaptık ama hatalar bu kadar mı aleyhimize denk gelir” sözlerini kullandı. Nazifoğlu medyada yeteri kadar G.Saraylı yorumcu olmadığından şikayet ederken basının tarafsızlık ilkesini göz ardı etti. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...