Acar ailesine 17 yıl sonra aynı acı

Düzenleyen:
Acar ailesine 17 yıl sonra aynı acı

GÜNDEM Haberleri

Tunceli Valiliği, Çemişgezek ilçesinde 2 uzman çavuşun şehit olduğu operasyonda, 3 teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesi Aliboğazı mevkiinde devam eden operasyonlarda, güvenlik güçleri ile bir grup PKK’lı terörist arasında çıkan çatışmada, 2 asker yaralandı. Yaralı askerler Tunceli’den Skorsky tipi askerî helikopterle Elazığ’a getirilerek Fırat Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit askerlerden 22 yaşındaki Burhan Acar’ın Denizlili, 24 yaşındaki Yakup Özel’in Gaziantepli olduğu öğrenildi. Acı haberi ardından şehit Acar’ın Denizli’deki baba ocağından feryatlar yükseldi. Oğlunun şehadet haberini alan anne Ayşe Acar, gözyaşı döktü. Ailenin yakınları ve komşuları, taziye için eve geldi. Şehidin babaevine ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Anne Acar, evin avlusunda bayrağı görünce “Bayrağı oğlum asmıştı” dedi. Bu arada, şehidin amcası Süleyman Acar’ın da 1999’da Osmaniye’de vatani görevini yaparken, terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit düştüğü öğrenildi. Acının bir başka adresi ise Yakup Özel’in Gaziantep’teki baba ocağıydı. Şahinbey ilçesinde yaşayan anne Sevim ve baba Yücel Özel şehit acısı ardından ayakta durmakta güçlük çekti. Şehidin yakınları anneyi teskin etti. 

DHKP-C’NİN GAZİ MAHALLESİ ELEBAŞI YAKALANDI
Bu arada terör örgütü DHKP-C’nin İstanbul Gazi Mahallesi sorumlularından olduğu ifade edilen V.K. yakalandı. Mahkemece tutuklanan V.K.’nin, örgüt adına cezalandırma, silahla yaralama, tehdit ve darp suçlarının faili olduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...