Esenler'de 15 bin kişiye Kayseri mantısı

/ Kaynak: CHA
Esenler'de 15 bin kişiye Kayseri mantısı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Esenler, önümüzdeki günlerde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. TÜMKAYDER, Esenler'de 15 bin kişiye Kayseri mantısı ikram edecek

Esenler önümüzdeki günlerde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor (TÜMKAYDER) ile organize ettiği festivalde Kayseri mantısı dilaburusu da dağıtılacak.Yöresel kıyafetli kadınlar ise alanda festival boyunca mantı yapacak. Kayseri yöresine özgü oyunların oynanacağı ve mahalli sanatçıların sahne alacağı festivalde, Türk Halk Müziği'nin güçlü seslerinden Orhan Hakalmaz da müzik severlerle bir araya gelecek. Yarışma ve etkinliklerin yapılacağı, renkli görüntülere sahne olacak.Festivale, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, çok sayıda milletvekili, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman dahil siyaset, sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda davetli katılacak.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...