CHP'li Tekin yardım istedi, Kılıçdaroğlu Gezi Parkı'na geliyor

/ Kaynak: İHA
CHP'li Tekin yardım istedi, Kılıçdaroğlu Gezi Parkı'na geliyor

Politika Haberleri  / İHA

CHP'li Gürsel Tekin, kendisinden yardım istediklerini ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu akşam Taksim Gezi Parkı'na geleceğini söylediğini belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonla görüşen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kılıçdaroğlu'nun bu akşam Taksim Gezi Parkı'na geleceğini söylediğini belirtti. Taksim Meydanı'nda polis ile göstericiler arasındaki gerginlik devam ediyor. Çevik kuvvet ekipleri göstericilere tazyikli su ve biber gazı ile müdahale ederken, biber gazından CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in de etkilendiği görüldü. Taksim Meydanı'nda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonla görüşen Tekin, kendisinden yardım istediklerini söyledi. Telefonla konuşan Tekin, "Taksim Meydanı'ndayım, tam bir zulümle karşı karşıyayız. 15 dakikada bir olağanüstü bir biber gazı ile karşı karşıyayız. Efendim sizden yardım istiyoruz. Muhatap bulabileceğimiz hiç kimse yok" dedi. nbsp;Tekin, konuşmasının ardından bu akşam Kılıçdaroğlu'nun Taksim Gezi Parkı'na geleceğini söyledi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...