Akhisar Belediyespor Hamzaoğlu ile devam edecek

/ Kaynak: İHA
Akhisar Belediyespor Hamzaoğlu ile devam edecek

SPOR Haberleri  / İHA

Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor, transfer çalışmaları öncesi masaya oturduğu teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yeniden anlaşmak üzere.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, yeni sezon transfer çalışmaları öncesi masaya oturduğu teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yeniden anlaşmak üzere. Akhisar'da bulunan Hamzaoğlu, "Hayırlısı ne ise, o olsun" dedi. nbsp;Bugün son kez Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde masaya oturacak olan Akhisar Belediyespor Yönetimi, yeni sezon için Hamzaoğlu ile devam kararı almak istediği öğrenildi. Hamzaoğlu ile görüşmelerin devam ettiğini dile getiren başkan Hüseyin Eryüksel ilk olarak Bruno'yu transfer ettiklerini, iki hafta sonra ise tüm oyuncular ile görüşeceklerini ve 1 Temmuz'da takımın toplanacağını belirtti. Gekas'ın Yunanistan Milli Takımı'nın kampında olduğunu belirten Eryüksel, 11 Haziran'da futbolcunun menajeri ile masaya son kez oturacaklarını ve karara bağlayacaklarını dile getirdi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile çok iyi bir uyum içerisinde çalıştıklarını dile getiren Eyüksel, genç teknik adamla çalışmaya yeni sezon da devam etmek istediklerini açıkladı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...