Hatay'da polis memuruna tüfekli saldırı

/ Kaynak: İHA
Hatay'da polis memuruna tüfekli saldırı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İskenderun'da haraç isteme mevzusu yüzünden bir lokantaya pompalı tüfeklerle saldıran kar maskeli 2 kişi, yemek yemekte olan bir polis memurunu yaraladı.

İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi Cem Köy Siteleri bölgesinde meydana geldi. Daha önce haraç isteme mevzusu nedeniyle silahlı saldırıya uğrayan lokanta, ikinci kez kar maskeli motosikletli kişilerin pompalı tüfekle saldırısına uğradı. Saldırı sırasında İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Polis Merkezi Amirliği'nde görevli olan ve akşam mesaisine gitmeden önce yemek yemekte olan Haci Sami Avcu (37) isimli polis memuru vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralandı. Karın boşluğundan ve kolundan yaralanan polis memuru İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Nardüzü ve Karahüseyinli köyü bölgesinde saldırganların görüldüğü ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, uzun süre çamlık bölgede saldırganları aradı ancak izlerine rastlayamadı.Olay yerinde ise mahalle sakinleri büyük panik yaşadılar. Çocuk parkının hemen karşısında yaşanan olayda silah sesleriyle mahalle halkı panik yaşarken, iş yeri sahibi Galip Taze saldırganların daha önce silahlı saldırıda bulunduklarını ve haraç istediklerini, bu saldırının ikinci kez yaşandığını belirterek, savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. Taze, polis memurunun müşteri olarak lokantada bulunduğunu ve saldırıda yaralandığını söyledi.
Hastanede ameliyata alınan polis memurunun hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...