Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sunucu İpek Atcan metroda saldırıya uğradı!

Düzenleyen:
Sunucu İpek Atcan metroda saldırıya uğradı!

MAGAZİN Haberleri

Dream TV'de müzik programı sunan İpek Atcan, metroda bacak bacak üzerine attığı gerekçesiyle metroda tekmeli saldırıya uğradı

Müzik yazarı ve programcı İpek Atcan, sosyal medya hesabından, metroda bacak bacak üstüne attığı gerekçesiyle tekmeli saldırıya uğradığını yazdı.

METRO İSTASYONUNDA TEKMELENDİ

CNN Türk'ün haberine göre, Dream TV'de müzik programı sunan İpek Atcan, Twitter hesabından, bacak bacak üstüne attığı için metro istasyonunda tekmelendiğini duyurdu. Atcan, olayın geniş halini kişisel sitesinde anlattı.

BACAK BACAK ÜSTÜNE ATTIĞI İÇİN SALDIRIYA UĞRADI

Akşam saatlerinde metro istasyonundaki banka oturup, metronun gelmesini beklediğini söyleyen Atcan, istasyonda bir adamla göz göze geldiğini ve saldırganın, "Ne oturuyorsun lan öyle bacak bacak üstüne'' dedikten sonra bacağına tekme attığını ifade etti. İpek Atcan, olayın şokuyla tepki veremediğini ve tekmeci saldırganın uzaklaştığını söyledi.

"GÖZ GÖZE GELMEYİ İNATLA SEVERİM"

Atcan yaşadıklarını kişisel blogunda şöyle anlattı:

Bugün akşam saatleri, metrodaki bankta oturmuş metroyu bekliyorum. Gelmesine 3 dakika var. Sağımda solumda insanlar, yanımda tatlı bir teyze. Bir adam yürüyor, sağa sola bakmadan, kendi halinde. Ben adama bakıyorum. O adama da bakıyorum başka insanlara da. Severim insanları seyretmeyi. Herkesin göz göze gelmekten çekindiği şu günlerde hala ve de inatla severim.

"NE OTURUYORSUN LAN ÖYLE BACAK BACAK ÜSTÜNE"

Sonra göz göze geliyoruz, 'Ne oturuyorsun lan öyle bacak bacak üstüne?!' diyor ve atıyor tekmeyi. Ben de teyze de şok geçiriyoruz. Birkaç insan görüyor. "ck ck ck"lar, 'ne hale geldikler' havada uçuşuyor, 'Biz n'olduk lan?' diyorum içimden, yürüyüp giden adam ve ardından bakan bizler. Tepki bile veremedim. Belki de ilk defa. Sanmayın ki dayak yedim. Sanmayın ki bacağım mosmor. Ama ruhum dayak yedi, kalbim de mosmor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...