Fethiyespor PTT 1. Lig'e yükseldi

Fethiyespor PTT 1. Lig'e yükseldi

SPOR Haberleri

Spor Toto 2. Lig Play-Off final maçında Hatayspor'u 2-1 yenen Fethiyespor PTT 1.Lig'e yükselen son takım oldu.

Konya'da oynanan Spor Toto 2. Lig Play-Off final maçında Hatayspor'u 2-1 yenen Fethiyespor PTT 1.Lig'e yükselen son takım oldu.Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, alınan sonucun camialarına hayırlı olmasını diledi. 10 gündür Konya'da kamp yaparak maçlara hazırlandıklarını belirten Ceviz, Konya halkının misafirperverliği için teşekkür etti. Hatayspor gibi güçlü bir takımı yendiklerini kaydeden Ceviz, "Çok heyecanlı bir maç oynadık, iyi bir takımı eledik. Bizim grubumuzda Hatay çok iyi bir takımdı. 3. dakika geriye düşmemize rağmen durumu eşitledik. Devre arasında arkadaşlarla konuşarak galip gelme duygumuzu sahaya yansıtalım dedik ve maçın sonlarına doğru da gol bulduk" dedi.
Fethiyesporlu futbolcular Alican Karadağ, Ozan Öztürk ve Murat Türkkan da basın toplantısında yaşadıkları galibiyet duygusunu dile getirdi. Hatayspor cephesi maç sonrası basın toplantısına katılmazken maçı izleyen AK Parti Hatay Milletvekili ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin'de 90 dakikanın ardından Konya'dan ayrıldı.
Fethiyespor taraftarları ise saha içindeki kupa töreninin ardından sevinç gösterilerine Konya Atatürk Stadının dışında devam etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...