Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor forvetini buldu

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Trabzonspor forvetini buldu

SPOR Haberleri  / Sabah

Dinamo Kiev’in Anderlecht’e kiraladığı Lukasz Teodorczyk’i izleten bordomavililer, 26 yaşındaki futbolcuyu devre arası kadrosuna katmak istiyor

Forvet mevkisi için Samuel Eto'o dahil olmak üzere bir çok isimle ilgilenen Trabzonspor son olarak Polonyalı 25 yaşındaki forvet oyuncusu Lukasz Teodorczyk'yı gündemine aldı. Bonservisi Dinamo Kiev kulübünde olan futbolcunun sözleşmesi sezon başı 2019 yılına kadar uzatıldıktan sonra Belçika Ligi takımlarından Anderlecht'e kiralandı. Polonya basınında yer alan iddialara göre; Trabzonspor oyuncuyu izlemek için birçok kez scout ekibini Belçika'ya gönderdi.

DEVRE ARASI OLMAZSA SEZON SONU
Habere göre; Trabzonspor oyuncuyu devre arasında kadrosuna katamasa da sezon sonunda almak için şimdiden girişimlere başladı. Trabzonspor'un oyuncuyu izlemek için daha önce iki kez yetkililerini görevlendirdiği vurgulanırken, Anderlecht Kulübü'nün oyuncuyla ilgili satın alma opsiyonunun bulunup bulunmadığı ise belli değil... Teodorczyk'in artan performansı sonrası bonservis bedelinin 5 milyon Euro'ya çıktığı belirtiliyor.

Teodorczyk, Anderlecht formasıyla bu sezon 15 maçta 12 gol kaydetti. Teodorczyk, 10 kez giyindiği Polonya Milli Takım forması ile de 4 gol attı.

Kupa hazırlıkları 4 eksikle sürdü
Trabzonspor yarın Türkiye Kupası'nda Spor Toto 2. Lig ekibi Gümüşhanespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya sakatlıkları bulunan Castillo ve Mustafa Akbaş'ın yanı sıra yine hafif sakatlıkları olan Güray ve Matus Bero katılmadı. Bordomavililer, ilk 20 dakikası basına açık şekilde gerçekleştirilen antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma yapıldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...