Wiel’e ceza kesildi

Wiel’e ceza kesildi

SPOR Haberleri

Sevgilisiyle Alplere bir fotoğraf çekimi için gidip geç dönen Van der Wiel’i Fenerbahçe yönetimi yüklü bir para cezasına çarptırdı

Fenerbahçe'nin Paris Saint- Germain'den büyük umutlarla transfer ettiği Hollandalı sağ bek Gregory van der Wiel'in suyu iyiden iyiye ısındı. Bip Spor'un haberine göre; geçtiğimiz hafta sevgilisi Rose Bertram ile birlikte bir katalog çekimi için İsviçre'deki Alp dağlarına giden, dönüşte de geç kalan Van der Wiel'e sarı-lacivertli yönetim 75 bin Euro para cezası kesti. Oyuncunun menajerine Ocak ayında kendisine kulüp bulması gerektiğini de ileten yönetim, bugüne dek ödedikleri ücretler karşılığında bonservisini verebileceklerini de ifade etti. Buna karşın Hollandalı cephesi, toplam 14 milyon Euro'luk kontratının 7 milyon Euro'sunu talep etti. Durumu şu an için belirsizliğini koruyan Hollandalı sağ bek, yalnızca 6 lig maçında forma giydi.

11 ŞANSI AZ
Hollanda Milli Takımı'nda sakatlanan ve G.Saray derbisini kaçıran Jeremain Lens hazırlıklarını Beşiktaş için yapıyor. Bugün kontrolden geçecek olan Hollandalı yıldızın, oynayıp oynayamayacağı netleşecek. Ancak takıma katılsa bile Lens'in 11 başlama ihtimali bir hayli az görünüyor. Advocaat'ın derbinin gidişine göre futbolcusunu oyuna alması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...