Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ahmet Akbalık: Zeytinburnu sahilde boş arsa kalmadı

Düzenleyen:
Ahmet Akbalık: Zeytinburnu sahilde boş arsa kalmadı

Ekonomi Haberleri

Büyükyalı projesindeki örnek daireleri tanıtan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Zeytinburnu sahilde arsa stokunun tükendiğini söyledi

Önder Çelik İSTANBUL - Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat’ın; İstanbul Kazlıçeşme’de Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirdiği ‘Büyükyalı İstanbul’da 4 farklı tipte hazırlanan örnek daireler tanıtıldı. Akıllı ev konseptinin ön plana çıktığı projenin iç tasarımı Metex ve Arketipo Design ile birlikte Özak GYO tarafından yapıldı. Düzenlenen toplantıda konuşan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Büyükyalı ve mevcut projeler dışında Zeytinburnu sahil aksında büyük yapılar için fazla arazi kalmadığını belirterek, projenin önemine değindi. Akbalık, bundan sonra bölgede geliştirilecek projelerin kentsel dönüşüm şeklinde ilerleyebileceğini ifade etti. 

SADECE BETON DEĞİL
Sadece betonarme bir bina yapmadıklarını kaydeden Akbalık, “Hayatın tüm fonksiyonlarının yer aldığı bir projeden bahsediyoruz. Trend şeyler yapmadık. Nesilden nesile devam eden tasarımlar kullandık” dedi. Butik, niş bir projede bulunabilecek kavramları projeye entegre ettiklerini kaydeden Akbalık, iki iç mimari grupla dört farklı konsept yaptıklarını ifade etti. Akbalık, “Akıllı ev sistemlerini projemize dahil ettik. Herkesin tabletiyle uyumlu... Isıtma ve soğutma uzaktan yapılabilecek” diye konuştu. Akbalık, projede musluklardan akan suyun da içilebileceğini kaydetti. 
Özak GYO Tasarım Direktörü Tuba Bayraktar ise, projede akıllı ev sistemlerinin en kullanışlı şekilde kullanıldığını söyledi. 

Örnek daireler 
Denizkapı etabındaki 4,5+1 ile 3+1, Bahçekapı etabındaki ise 2+1 ve 3+1’den oluşuyor.  Toplam 111 dönümlük arazide yükselecek Büyükyalı’nın ilk etabında yer alan 560 ünite eylülde satışa sunulmuştu. Metrekare fiyatının 13 bin TL’den başladığı projenin 2019 yılında bitirilmesi planlanıyor.

 

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...