Güle güle Emenike!

Düzenleyen:
Güle güle Emenike!

SPOR Haberleri

Annesinin hastalığını gerekçe göstererek ülkesine giden Emenike’nin gece kulübünde alem yaptığı ortaya çıktı. Teknik Direktör Advocaat’ın üstünü çizdiği Nijeryalı golcü tamamen gözden çıkarıldı

M.EMİN ULUÇ - Fenerbahçe’nin Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike, sarı-lacivertlilerin kendisine sunduğu üçüncü fırsatı heba etmek için elinden geleni yapıyor. Sezon başında, Van Persie henüz form tutmamış, Sow transfer edilmemiş, Fernandao fazla kilolarıyla uğraşırken tek golcü olarak görev yapan ve başarılı bir performans sergileyen Nijeryalı, rakiplerin toparlanınca havlu attı. Disiplinsiz hareketlerinin de etkisiyle forma rekabetinde geri kalıp yedek duruma düşen Emenike’nin ayarı kaçtı. Teknik Direktör Dirk Advocaat’ın iyi niyetli yaklaşımına ve uyarılarına kulak asmayıp bildiğini okuyan agresif oyuncu ilk 11’deki yerini kaybedince iyice zıvanadan çıktı.

Takımın ahengini bozuyor
Emenike’nin son yaptığı ise hem yönetimin hem de hocanın sabrını taşırdı. Annesinin hasta olduğunu öne sürüp yönetimden izin isteyerek Nijerya’ya giden Emenike’nin gece hayatında boy gösterdiği öğrenildi. Emenike bu hareketiyle kendi kalemini kırmış oldu. Advocaat’ın siyahî golcüye bundan sonra ancak mecburi durumlarda forma vereceği belirtilirken yönetimin de Emenike’yi elden çıkarma kararı aldığı öğrenildi. Bütün uyarılara kulak tıkayan ve kendisinden başka herkesi suçlayan Nijeryalının takımın ahengini bozmasından rahatsız olan Advocaat’ın sıkıntılarını iletmesi üzerine yönetim de Nijeryalı golcüyü satmak için teklifleri değerlendirmeye başladı.

Emenike’nin disiplinsizliği başına bela olmuş durumda. Nijerya Milli Takımı’ndaki yerini kaybeden oyuncu, geçen sezon kiralık olarak gittiği Al Ain ve West Ham’da da kalıcı olmayı başaramamış, golcü sıkıntısı yaşayan Fenerbahçe Emenike’ye son bir şans vermişti.

VAN DER WİEL KOVULDU
Geçen hafta kız arkadaşı Rose Bertram ile yurt dışında katalog çekimine giden ve geç dönerek idmanı kaçıran Van der Wiel sabırları taşırdı. Fenerbahçe yönetimi oyuncuya 75 bin avro (272 bin TL) para cezası verdi. 14 milyon avroluk kontratı bulunan Hollandalı oyuncu bu paranın yarısını talep edince sinirler iyice gerildi. Başkan Aziz Yıldırım futbolcunun menajerine ultimatom vererek devre arasında kulüp bulmasını istedi. 

Stoch’un derdi savunmamak
Bu sezon attığı kritik gollerle dikkat çeken Miroslav Stoch’un forma şansı bulmakta zorlanmasının tek nedeni savunma eksiği. Görev aldığı 4 Avrupa maçında attığı 4 golle bu kulvarda Emenike’yle birlikte takımın en skoreri olan Slovak yıldız fiziksel eksiği ve savunma zaafı yüzünden kadroya girmekte sıkıntı yaşıyor. Dirk Advocaat, attığı önemli gollere rağmen nadiren görev verdiği Miro’yla yakından ilgilenerek Slovak oyuncuyu kazanmaya çalışıyor. Stoch’la birebir görüşmeler yapan Hollandalı Hoca, “Ben seni Twente’den beri takip ediyorum. Yeteneklerini takdir ediyorum. Hatta seni daha önce çalıştığım takımlardan birine transfer etmeyi bile düşündüm. Ancak bir türlü beklediğim patlamayı yapamadın. Hücumda etkinliğin tartışılmaz. Ama top rakipteyken savunmaya katkı sağlamıyorsun ve bu bizi eksik bırakıyor” uyarısında bulundu. Advocaat’ın bu sözlerinden sonra Stoch, eksiklerini gidermek için antrenör Fatih Yıldız’la çalışmalara ağırlık verdi. RvP de Yıldız’la yaptığı ekstra idmanlarla kendine gelmişti.

Fenerium’dan tanıtım
 Fenerium’un 2017 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu Miracle İstanbul Asia Otel’de tanıttı. Yeni sezon ürünlerinde erkeklerin yanı sıra kadınlar ve çocuklar için birçok farklı tasarıma yer verildi. Özellikle bayanlara yönelik ürün yelpazesi genişletildi. 

Lens’in yetişmesi zor
 Yaşadığı sakatlık nedeniyle Galatasaray, Zorya ve Rize maçlarında forma giyemeyen, Gençlerbirliği karşısında da oynamayacak olan Lens’in Beşiktaş derbisini de kaçırabileceği belirtildi. Lens’in ancak Feyenoord maçına yetişebileceği öğrenildi.
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...