Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tunceli'de çatışma! 3 terörist yaralı olarak kaçtı

Düzenleyen:
Tunceli'de çatışma! 3 terörist yaralı olarak kaçtı

GÜNDEM Haberleri

Tunceli'deki operasyonda güvenlik güçlerinin "dur" ihtarına uymayıp kaçan 3 teröristin olduğu araç, terk edilmiş bulundu. Durdurdukları başka bir araçla yaralı olarak kaçan teröristlere yardım ettikleri iddiasıyla 3 şüpheli gözaltına alındı.Tunceli-Ovacık karayolu, planlanan operasyon nedeniyle geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Tunceli-Ovacık karayolunda düzenlenen operasyonda  güvenlik güçlerinin "dur" ihtarına uymayan bir araçtaki 3 teröristin yaralı  olarak kaçtığı bildirildi.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, istihbari çalışmalar sonucu  dün Ovacık ilçesi sınırları içinde güvenlik güçleri tarafından yol kontrol ve  keşif, gözetleme faaliyeti yürütüldüğü belirtildi.

Faaliyet sırasında güvenlik güçlerince Tunceli-Ovacık karayolunda  seyir halindeki bir araçta teröristlerin bulunduğu bilgisinin alındığı aktarılan  açıklamada, şunlar kaydedildi: "Araç durdurulmak istenmiş fakat araç 'dur' ihtarına uymaması üzerine  güvenlik güçlerimizce ateş açılmış olup araç bölgeden hızla uzaklaşarak  kaçmıştır. Güvenlik güçlerimizi arayarak, Ovacık ilçesi Merment Deresi mevkisinde  terk edilmiş halde bulunan bir araç ve içerisinden 3 kişinin yaralı olarak başka  bir aracı durdurarak bölgeden hızla uzaklaştıkları ihbarı üzerine bölgeye  güvenlik güçleri sevk edilmiş, bahse konu araç bulunarak incelenmek üzere  jandarma karakol komutanlığına getirilmiştir."

İhbarda bahsi geçen gasbedilen aracın merkeze bağlı Sütlüce yol  kontrol noktasında güvenlik güçleri tarafından durdurulduğu bilgisi verilen  açıklamada, bu araçtaki 3 kişinin "terör örgütüne bilerek, isteyerek yardım ve  yataklık etmek" suçundan gözaltına alındığı ifade edildi.

Açıklamada, Tunceli-Ovacık karayolunun, planlanan operasyonun selameti  bakımından çift taraflı geçici olarak trafiğe kapatıldığı duyuruldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...