Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şarkıcı Ebru Polat'a hayranından 100 bin dolarlık teklif

Düzenleyen:
Şarkıcı Ebru Polat'a hayranından 100 bin dolarlık teklif

MAGAZİN Haberleri

Güzel şarkıcı Ebru Polat, hayranından kendisine gelen 100 bin dolarlık yemek teklifini sosyal medya hesabından paylaşarak 'Aldığım en güzel teklif' açıklamasında bulundu.

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, kendisine gelen ilginç teklifi sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine anlattı. Ebru Polat, bir hayranının akşam yemeği karşılığında bir hayır kurumuna 100 bin dolar yardım etme sözünü sosyal medya hesabından "Aldığım en güzel teklif, konu hayır kurumu olunca her şey güzelleşir...Üslup, edep, yol yordam budur, örnek olsun" notuyla paylaştı.

İşte Ebru Polat'a gelen o teklif: "Merhaba. Ben öyle sosyal hesapları olan bir adam değilim. Pek de bilmem, lafı dolandırmayı da sevmem. Birlikte bir akşam yemeği için sizin seçeceğiniz, istediğiniz herhangi bir yardım kuruluşuna 100 bin dolar bağış yapmak isterim"

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...