Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'daki yurt yangınında 14 gözaltı

Düzenleyen:
Adana'daki yurt yangınında 14 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

Adana'da kız öğrenci yurdunda dün akşam saatlerinde çıkan yangında 11'i öğrenci 12 kişi hayatını kaybetmişti. Faciayla ilgili gözaltı kararı bulunanların sayısı 14'e yükseldi. Yurt müdürü ve dernek yöneticileri de listede.

Adana'daki yurt yangınında hayatını kaybeden öğrenciler tüm Türkiye'nin yüreğini dağladı.

YURT MÜDÜRÜ VE DERNEK YÖNETİCİLERİ DE GÖZALTINDA
Yangınla ilgili yapılan incelemeler sonucu yurt müdürü ve dernek yöneticileri de dahil 14 görevli gözaltına alındı. Soruşturma için 3 savcı görevlendirildi. 

YANGIN 3 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ
Yurtta çevre köylerde oturan ailelerin orta okul ve lise dengi okullarda öğrenim gören kız çocukları kalıyordu. 3 saatte ancak söndürülebilen yangın sonucu 11 öğrenci ve 1 eğitmen hayatını kaybetti, toplamda 25 öğrenci de yaralandı.

YANGIN MERDİVENİNİN KİLİTLİ OLMASI NEDENİYLE ÇIKAMADILAR
Öğrenciler, yangın merdivenin kilitli olması nedeniyle binadan çıkamayarak hayatını kaybetti. Yaralanan öğrenciler ise camlardan atlayarak kurtuldu. 

CESETLERİ BİRBİRİNE SARILI HALDE BULUNDU

Alevler arasından çıkamayan 12 kişi yanarak can verdi, yaralı olarak canını kurtaran 22 kişi de hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.Yanan kızların cesetleri ise birbirine sarılı halde bulundu Yaralıların halen hastanelerde tedavileri devam ederken, yangınla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...