Rusya'dan ilginç çıkış: 'Türk Ordusunun Esad'ı devirmesi imkansız'

Düzenleyen:
Rusya'dan ilginç çıkış: 'Türk Ordusunun Esad'ı devirmesi imkansız'

DÜNYA Haberleri

Rus Senatör Aleksey Puşkov, Türk ordusunun Suriye'de Beşar Esad'ın yönetimine son vermesinin 'imkansız' olduğunu söyledi.

Rusya parlamentosu üst kanadı Federasyon Konseyi Enformasyon Politikası Komisyonu Başkanı Aleksey Puşkov, Türk ordusunun Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ı devirmesinin 'imkansız' olduğunu söyledi.

"BU HEDEF MÜMKÜN GÖRÜNMÜYOR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Fırat Kalkanı harekatının amacının "Devlet terörü estiren zalim Esed'in hükümdarlığına son vermek" olduğu yönündeki açıklamasını kişisel Twitter hesabından değerlendiren Puşkov, "Erdoğan, Türk ordusunun Esad'ı devirmek amacıyla Suriye'ye girdiğini açıkladı. Ama bu hedef mümkün gibi görünmüyor" dedi.

"ERDOĞAN'IN SÖZLERİ SİYASİ SÖYLEM"

Rus Senatör Aleksey Puşkov, bu yönde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerinin ise siyasi söylemden ibaret olduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...