İstanbul'da 3-4 Haziran'da sular kesilecek

/ Kaynak: AA
İstanbul'da 3-4 Haziran'da sular kesilecek

YAŞAM Haberleri  / AA

Kağıthane, Sarıyer, Beşiktaş ve Şişli'de bazı bölgelere 3 Haziran 10.00 ile 4 Haziran 04.00 saatleri arasında 18 saat süreyle su verilemeyecek.

Kağıthane, Sarıyer, Beşiktaş ve Şişli'de bazı bölgelere 3 Haziran 10.00 ile 4 Haziran 04.00 saatleri arasında 18 saat süreyle su verilemeyecek. nbsp;İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, su kesintisi uygulanacak bölgeler şöyle: nbsp;Kağıthane'de Çeliktepe, Emniyet Evleri, Sanayi, Yeşilce, Seyrantepe ve Şirintepe mahalleleri ile Hürriyet Mahallesi'nin bir kısmı, nbsp;Sarıyer'de Pınar, Poligon, Maslak, İTÜ, Harp Akademileri, Darüşşafaka, Cumhuriyet, Hacıosman, Hisarüstü, Baltalimanı, Emirgan, İstinye, Yeniköy, Tarabya, Kireçburnu, Çayırbaşı, Büyükdere, Maden, Yenimahalle'nin üst kotları, Garipçe, Koç Üniversitesi, Rumeli Feneri, Bahçeköy, Zekeriyaköy, Demirciköy, Uskumruköy, Kumköy (Kilyos), Gümüşdere, Kısırkaya köyleri, nbsp;Beşiktaş'ta Arnavutköy, Bebek, Konaklar (4. Levent ve Yenilevent) Mahallesi, nbsp;Şişli'de Ayazağa, Huzur, Kuştepe, Mecidiyeköy, İzzetpaşa, Fulya ve 19 Mayıs mahalleleri.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...