Paraya çevrilen hırsızlık cezasını ödemek için hırsızlık yaptı

/ Kaynak: İHA
Paraya çevrilen hırsızlık cezasını ödemek için hırsızlık yaptı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da, hırsızlık suçundan aldığı hapis cezası 5 bin lira para cezasına çevrilince bu parayı ödemek için 3. kez hırsızlık yapan zanlı yakalandı.

Adana'da, hırsızlık suçundan aldığı hapis cezası 5 bin lira para cezasına çevrilince bu parayı ödemek için 3. kez hırsızlık yapan zanlı yakalandı. nbsp;Olay, 29 Mayıs'ta saat 05.30 sıralarında merkez Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Ali N. (25) hırsızlık suçundan hapis cezası aldı. Bu ceza mahkeme tarafından 5 bin lira para cezasına çevrildi. Ali N. bu parayı bulabilmek için iki kez Mahfesığmaz Mahallesi'nde bir eve girerek hırsızlık yaparken yakalandı ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ali N.'nin, 3. kez yine Mahfesığmaz Mahallesi'nde ikametten arkadaşı Fırat O. (21) ile hırsızlık yaptığı ihbarı geldi. İhbar üzerine hareket geçen polis evin etrafını sararak operasyona başladı. Yapılan operasyonda şahıslar evden çıkmadan yakalandı. Tunç Tüken'in cebinden 50 lira çaldığı öğrenilen zanlılar, emniyete götürüldü. Ali N. Hırsızlığı, aldığı cezayı ödemek için yaptığını söyledi. Zanlılar sorgulandıktan sonra adliyeye sevk etti.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...